loader

Наши услуги

Наши лучшие предложения

Торт “Червоний оксамит”

Торт виготовлен за класичною рецептурою. Коржі масляного бісквіту червоного кольору поєднані між собою прошарками вершково-сирного крему з додаванням сиру “Маскарпоне” та крем-сиру “Каліфорнія”.

Торт “Монте Карло”

Монте-Карло – цей чудовий освіжаючий десерт, в якому поєднання темного шоколадного бісквіту просоченого кавовим сиропом з сирно-вершковим кремом з вершковими сирами: “Маскарпоне” та “Каліфорнія” залишає теплу приємну насолоду й бархатистість після смакування, створює святковий настрій.

Торт “Чізкейк”

Наверное, у каждой кондитерской фабрики есть торт “Чизкейк”. Но в нашем “Чизкейке” внутри спрятались заварные капсулы с начинкой из черной смородины. Удивили? 

Торт “Мадлен”

Ви думаєте все французькі жінки витончені від природи? Міф! Але один секрет у них все-таки є – десерт завжди повинен бути легким. Тому ми придумали для вас “Мадлен”. Листкові коржі і чарівний заварний крем з конфітюром з чорної смородини.

Вага виробу: 1,5 кг.
Термін придатності при температурі 6 ± 2 °С 3 діб.

Торт “Наполеон по Киевски”

Мы подумали и соединили два самых продаваемых торта – “Наполеон” и “Киевский”. Хрустящие слоенный коржи с заварным кремом идеально сочетаются с воздушно-ореховыми коржами с фундуком.

Торт “Караїб”

Це ідеальний торт для святкового столу! Тонкі шоколадні бісквіти, крем-брюле з білого і чорного шоколаду,
ніжний ягідний мус з чорниці – чудовий освіжаючий шоколадний десерт!

Вага:
Термін придатності при температурі 6 ± 2 °С 3.

Торт “Беатріче”

Тонкий бісквіт, на поверхні шар з молочного желе з кубиками фруктового желе.

Вага виробу: 1,15 кг.

Торт “Данко”

Коржі з світлого бісквіта і бісквіта з какао, з’єднані смачним кремом з глазур’ю і вареним згущеним молоком. Особливий смак десерту надає начинка з ядер волоського горіха. Поверхня торта оформлена білим і шоколадним кремом, а також пікантним журавлинним желе.

Вага виробу: 1,2 кг.